Komisioni Europian:Samiti në Sofie konfirmoi perspektivën europiane të rajonit

Loading...

ATSH/- Komisioni Europian vlerëson se udhëheqësit e Bashkimit Europian dhe partnerët nga Ballkani Perëndimor në Sofje, kanë konfirmuar perspektivën europiane të rajonit dhe kanë ngritur një seri veprimesh konkrete për të forcuar bashkëpunimin në fushat e lidhjes, sigurisë dhe sundimit të ligjit.

“Ky samit na ka mundësuar që të afrohemi më shumë me miqtë tanë nga Ballkani Perëndimor, të cilët hap pas hapi duke iu afruar Bashkimit Europian çdo ditë, secili me ritmin e vet dhe me meritat e veta. Anëtarësimi në BE nënkupton caktimin e vlerave dhe parimeve, sundimi i ligjit, pavarësia e gjyqësorit dhe liria e shprehjes, sepse BE është mbi të gjitha një bashkësi vlerash dhe të drejtave “, tha presidenti i Komisionit Evropian, Jean Claud- Juncker.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close