Advertisements

Kosova deri nesër:Moti i paparashikueshëm,shumë reshje ,rrufe e breshër,me mundësi vërshimesh..

Loading...

Është parashikuar që këtë javë të mbajë mot i paparashikueshëm,me mundësi reshjesh befasuese dhe stuhi poashtu të papritura si dhe breshën,të cilat do sjellin me vete edhe rrufe me mundësi goditje të objekteve dhe edhe në gjënë e gjallë,por edhe në njerëz.

Ky mot tani disa ditë po mbanë në Kosovë dhe bukur i rrezikshëm parashikohet të jetë edhe në mes të ditës së marte dhe ditës së merkure.Kjo valë moti do të depërtojë nga pjesë jugore të Adriatikut,nëpër Ballkanin qendror ,një ciklon i cili do të sjell shumë reshje ,përcjellë me vetëtimë e bubullimë,ku gjatë natës sasia e reshjeve pritet të kalojë mbi 30 litra për metër katror.Kjo mund të jetë mjaft e rrezikshme sepse në rajonet ku do të ketë këto reshje mund të dalin e dhe ujërat lokal nga shtretrit e tyre dhe të shkaktojnë vërshime.Kujdesi është i arsyeshëm,edhe nese nuk dalin parashikimet./Proinformacion.com

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close