Shqiptarët do ta marrin edhe Nishin…

Loading...

E ka frikën Lideri i partisë së Koshtunicës (DSS) Milosh Jovanoviq.Ai ka thënë se ajo që po i ofrohet Vuçiqit këtyre ditëve ,marrëveshje e detyrueshme ligjore me Kosovën i është ofruar qeverisë serbe edhe më 2007-tën,por që siç thotë ai ,ata e kishin refuzuar.
“Atëhere këtë na i kishte servuar Wolfgang Ischinger, e ne i thamë se nuk do ta bëjmë. Perëndimi, i cili punon me kujdes dhe me durim, më pas vendosi:” Ne do t’iu bëjmë ju ta bëni atë”, tha Jovanoviç.

Jovanoviq përveç tjerash tha se “Pranimi i shkëputjes së KiM do të hapte probleme gjeopolitike dhe krijimin e një Shqipërie të madhe”.

“Por ky nuk është fundi, atëherë do të lindë çështja e rajonit të Rashkës, pastaj e jugut të Serbisë qendrore, dhe nëse autoritetet do të vazhdojnë kështu dhe Nishi do të bëhet shqiptar”, përfundoi Jovanoviç./Proinformacion.com

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close