Advertisements

Si ndikojnë interneti dhe ekranet në jetën seksuale të të rinjëve,sot

Loading...

Shkencëtarët në Universitetin Lancaster në Angli zbuluan se njerëzit përdorin internetin më shpesh ndërmjet orëve 22 dhe 23 , që sugjeron që ata shikojnë seritë e tyre të preferuara përmes platformave Netfliks dhe Hulu, sipas Daily Mail.
Ky hulumtim favorizon paralajmërimin nga Profesor David Spigelhalter nga Kembrixhi, i cili mendon se çiftet janë më pak të interesuar për seksin, sepse ata shikojnë shumë televizorë në dhomë gjumi.

Ai e konfirmoi atë me numrat që tregojnë një rënie në normat e seksit për shkak të lidhjes më të lartë në internet sesa që ishte rasti disa vjet më parë kur televizori fikej para orës 22 .
Edhe pse me aplikacione si Tinders ne gjejmë veten në një kohë kur seksi i menjëhershëm është i mundur në çdo kohë, sot ka më shumë të virgjër sesa kishte më parë.

Çdo i teti 26 vjeçar nuk kishte pasur kurrë marrëdhënie seksuale, sipas një studimi që përfshiu 16,000 të rinj të lindur në 1989 dhe 1990, gjë që është një rritje e madhe në lidhje me gjeneratat e kaluara, në të cilat norma ishte një në 20 vjeç.
Fakt është se sot ka më shumë të rinj që kalojnë kohë përpara ekranit, të cilët janë më pak të interesuar në marrëdhënie seksuale.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close