Advertisements

Ansambli i Këngëve e i Valleve “GJILANI” nga Gjilanit është fitues i vendit të parë në Festivalin “KAÇANIKU 2018”

Loading...

Ansambli i Këngëve dhe i valleve “GJILANI” nga Gjilani, kësaj here është fitues i vendit të parë në festivalin ,,Kaçaniku 2018’’. Në këtë festival, Ansamblinë fjalë është paraqitur me këngë e valle popullore të përgatitura enkas për këtë festë në Kaçanik ,duke iu falënderuar gjithë pjesëtarët e Ansamblit për angazhimin, sakrificën dhe kontributin e madh që po japin në sukseset e Ansamblit “GJILANI”, në veçanti mjeshtri Murat Ismajli dhe këshillin artistik të ansamblit në fjalë për përkujdesjen artistike, me orkestrën profesioniste dhe këngëtaret e mirënjohur gjilanas: Avdi Latifi, Qemajl Musliu, Afrim Haziri, Nazim Gagica, Adnan Leka, Meti Maloku, Nehat Ferati, Suela Ismaili, Eronita Qerimi, Rinesa Zairi dhe Qemajl Musliu për realizimin e kolazhit të valleve.

Gjithashtu i urojmë edhe fituesit e tjerë, dhe falënderojmë organizatorin për pritjen dhe realizimin e këtij festivali të mrekullueshëm, sepse këto ngjarje kulturore janë shumë të rëndësishme për ruajtjen dhe kultivimin e vlerave tona kombëtare, shkëmbimin e përvojave me artistet e te gjitha trevave tona.
/Tefik Selimi
Legjenda: Foto nga ansambli…

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close