Modern technology gives us many things.

Austri-Kunasek: ushtarë në Ballkan, Itali e Greqi

Loading...

Ministri i Mbrojtjes i Austrisë, Mario Kunasek (nga FPÖ ultra e djathtë) kërkoi që në kufijtë e jashtëm të BE të stacionohen ushtarë. Sipas tij, ushtarët mund të angazhohen në Ballkan, në Itali dhe në Greqi, shkruan Die Zeit. “Ushtarët do të kishin një komandë civile dhe mund t’i mbështesin policët me logjistikë, me zbulim dhe në rast nevoje me përdorimin e armëve”, deklaroi Kunasek.

Loading...
Advertisements
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close