Advertisements

Daçiqi në mes idesë për ndarjen e Kosovës pret edhe një “tërheqje” të njohjes së pavarësisë së Kosovës

-Ministri i punëve të jashtme i Serbisë ka tënë se sipas tij ai pret që sot “edhe një vend “,për të cilin ai nuk ka dashur t}ia tregojë emërin,”ka për të bërë tërheqjen e njohjes së Kosovës”.
Daçiç i tha Radiotelevizionit të Serbisë se
“Ky do të jetë vendi i gjashtë që ka tërhequr kohët e fundit njohjen e Kosovës. Tani jemi afër gjendjes që numri i shteteve që kanë njohur pavarësinë e Kosovës do të bjerë nën 100, ky ishte qëllimi im”, tha ministri.

Me rastin e idesë së ndarjes së Kosovës, Daçiq thekson se nuk është tepër vonë dhe kjo është ajo që thuhet për ata që mendojnë se nuk mund të arrihet.
“Ai që ju thotë se është tepër vonë për t’u ndarë, apo se është kundër ndarjes, ose nuk e kupton mënyrën se ku jemi tani, ose dëshiron ta kthejmë atë me luftë, ose do të kryejmë një politikë që të presim disa qindra vjet për ta marrë atë”, tha është Daçiq.

Daçiqi midis hipokrizisë dhe dëshirave i shkakton dëm edhe Kosovës edhe Serbisë së tij.Siç duket ai ka marrë rolin e “skifterit” në kuadër të politikës “dialoguese dhe paqësore”,të Serbisë e cila edhe bënë lojen dyftyreshe kur Daçiqi përmrndë luftën dhe bënë fushatë kundër Kosovës,e këndej bëhet dialog për përmirësimin e mardhënieve Kosovë-Serbi!!Shtrohet pyetja:Pse bëhet dialogu?/Proinformacion.com

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close