Advertisements

Deputetët bllokues të punës kuvendare!

Deputetët e Kuvendit të Kosovës jo gjithmonë janë në krye të detyrës që e kanë marrë për të përfaqësuar qytetarët e Kosovës dhe interesat e tyre.

Deputetët ose nuk shkojnë fare në seanca, ose vetëm regjistrohen në fillim të seancës në listën e mëditjes dhe më pas largohen nga salla,njoftohet nga mediat.

Kuvendi i Kosovës tash e sa kohë po karakterizohet me ndërprerje të seancave dhe me mosvotim të pikave të rendit të ditës për shkak të mungesës së kuorumit.

Por për fat të keq aktualisht nuk ka ndonjë mënyrë për t’i penalizuar deputetët që mungojnë ose që largohen nga seancat dhe sipas gjasave kjo situatë e tillë në Kuvend do të vazhdojë derisa kjo Qeveri të bjerë.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close