Advertisements

Fahri Xharra: Simbolin e shqipes e kemi që nga lashtësia

Loading...

Kemi 3000 vjet që e bëjmë, përse të mos e bëjmë sot? Kjo nuk është vetëm shenja e shqipes, por me një domethënie mitike akoma më të thellë. (nga Thomas K. Jance)

Te tmerrohen serbet sa te duan, ne jemi te parët kendejpari , historia e jonë mbi 10 mijë vjeçare është dëshmitare.

Shpërndajeni nëpër të gjitha anët e Europës.

Dërgojeni në të gjitha redaksitë e gazetave dhe  televizionet europiane. Europianët e mashtruar nga serbi duhet ta dine të vërtetën tonë,shkruan publicisti ynë i mirënjohur Fahri Xharra.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close