Advertisements

Festa e Abetares në Athinë

Loading...

ATSH/ -Në Ambasasën shqiptare në Athinë, u zhvillua festa e Abetares për nxënësit shqiptarë të mësimit plotësues të gjuhës shqipe.

Ambasada e Shqipërisë në Athinë, thekson se, me një program të pasur edukativ dhe kulturor, nxënësit recituan vargje të rilindasve dedikuar bukurisë së gjuhës shqipe dhe mallit të vendlindjes.

 

Të pranishëm ishin mësues, prindër dhe gjyshër, duke festuar të githë nën moton: “Dritë e diturisë përpara do të na shpjerë”.

Mësuesit Jovan Mhilli dhe Lefterie Metkaj shprehën përkushtimin dhe vullnetin e tyre të pashtershëm për të punuar çdo ditë më fëmijët në mënyrë që gjuha dhe kultura shqipe të qëndrojnë si vlera të patjetërsueshme në mozaikun e gjuhëve dhe kulturës diverse europiane.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close