Advertisements

Gazetari zviceran bën shqiponjën dhe pyet FIFA-n,nëse do të suspendohej edhe ai

Si për inat të Serbisë simboli shqiponjë i bërë me bashkimin e dy duarëve po bëhet gjithnjë e më popullor.
Edeh përkundër ankesës së Serbisë dhe nisjes së procedurës disciplinore për shkakun e vetëm se dy futbollistët shqiptar të Zvicrës pas shënimit të golave për të shprehur gëzimin e tyre kishin bërë simbolin e shqiptar me duar ky gjest ka marrë edhe përkrahjene e zviceranëve.

Mediat njoftojnë se përkrahja Shaqirirt dhe Xhakës iu ka ardhë edhe nga raportuesi sportiv i Televizionit Zviceran RTS (në gjuhen franceze)Pierre Pilier.
Ai gjatë një raportimi direkt kishte bërë mu të njejtën sikur Xhaka dhe Shaqiri,domethë[në kishte bërë shqiponjën me duar.Këtë ai e kishte bërë në mbështetje të dy futbollistëve shqiptar-Zvicrran dhe si reagim ndaj sanksioneve disciplinore të mundshme kundër Xhakës dhe Shaqirirt.
Gjatë raprtimit Pilier ,kishte pyetur “”Zotërij nga Fifa, nëse e bëj këtë, dhe ja e bëra , a mund të marr edhe unë një pezullim? A do të hiqni akreditimin tim?/Proinformacion.com

 

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close