Advertisements

Kampanaja,”Kodi Civil modern qëndron për diversitet dhe mundësi”.

Loading...

Ministria e Drejtësisë, me mbështetjen e Zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë ka vazhduar kampanjën dhe sot organizon tryezën e kampanjës informuese ”Kodi Civil modern qëndron për diversitet dhe mundësi”.

Tryeza do të mbahet në Sallën Ovale, në Shtëpinë e Kulturës, në Mitrovicë. ku të pranishmëve do t’u drejtohen edhe Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, dhe Përfaqësuesja e Posaçme e BE-së në Kosovë, Nataliya Apostolova.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close