Advertisements

Komisioni për Punë të Brendshme, diskutim rreth procesit të anëtarësimit të Kosovës në INTERPOL

Loading...

Sot në mbledhje që do të mbajë Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës do të bëhet shqyrtimi në parim i Projektligjit nr.06/L-082 për Mbrojtjen e të Dhënave Personale dhe do të ketë diskutim rreth procesit të anëtarësimit të Kosovës në INTERPOL.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close