Advertisements

Konferencë-“Arkivat dhe puna arkivore në trevat e shqiptarëve në shek. XX – XXI”.

Loading...

Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës do mbajë konferencën me temë “Arkivat dhe puna arkivore në trevat e shqiptarëve në shek. XX – XXI”.

Sipas njoftimit, kjo konferencë organizohet në kuadër të Vitit Mbarëkombëtar të heroit Gjergj Kastrioti-Skënderbeu, si dhe me rastin e shënimit të Ditës Ndërkombëtare të Arkivistikës-9 qershori.

Konferencës do t’i paraprijë hapja e ekspozitës “Lidhja shqiptare e Prizrenit”, e cila është hapur dje në hollin e Bibliotekës Kombëtare të Kosovës.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close