Advertisements

MPJ ,nëse Vulin hyn në Kosovë ,policia do të zbatojë ligjin

Loading...

Në orët r mëngjesit forca të shumta të policicsë së Kosovës janë nisur drejt veriut ,mendohet se kjo ka të bëjë me paralajmrimin e ardhjes së ministrit të mbrojtjes të Serbisës Vulini në Kosovë për Vidovdan.

Ministria e jashme e Kosovës megjithate ia ka refuzuar atij lejen për të vizitur Kosovën,dhe për këtë kanë reaguar nga kjo ministri duke paralajmruar se nëse Vulin tenton që të hyjë në territorin e Kosovës ilegalisht, atëherë Policia e Kosovës do ta zbatojë ligjin.

“Secili provokim që mund të bëhet, pasojat do ti bartë Beogradi ngase provokime te tilla i bën qëllimshëm#,është thënë nga kjo ministri.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close