Advertisements

Po Lista Serbe ,çfarë kërkoi në Washington

Dikur serbet mendonin se ishin populli i “zgjedhur” dhe se janë mjaftueshëm për secilin problem,edhe duke u mbështetur në ndihmën ruse ata pretendoni tokat e fqinjëve.
Por kur ëndrra për “Serbinë e madhe” nuk po shkonte ashtu siç e paramendonin,sepse këtë nuk po e lejonin shtetet perëndimore dhe SHBA,atëhere ata u kujtuan ta kopjojnë ,lobimin shqiptar që bënë për t’u liruar nga okupimi i po këtyre serbëve.

Ose si të kuptohet ndryshe vizita e përfaqësuesëve serb nga Kosova ,më saktë nga “Srpska Lista” në Washington?!Ata para një jave kishin qëndruar atje dhe kishin biseduar me me zëvendës ndihmës sekretarin e shtetit Matthew Palmer.
Përfaqësuesi i kësaj liste në lidhje me këtë vizitë kishte deklaruar :””Ne donim t’u jepnim detaje bashkëbiseduesve tanë për gjithë situatën me qëllim që të punojmë dhe se njerëzit që janë diku të rëndësishëm në procesin e vendimmarrjes ti kontribuojnë paqes dhe stabilitet”.
Këta si pjesë e Qeverisë së Kosovës ose do të ishin gjendur në Washington në marrëveshje me strukturat kosovare qeverisëse ,ose kanë shkuar atje për t’u ankaur për “kauzën” serbe diktuar nga Qeveria në Beograd.

/Xh.Arifi/Proinformacion.com

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close