Advertisements

Projektligji për Dhomën e Posaçme shtyhet në korrik

ATSH/.- Pas një debatit të gjatë në Kuvendin e Kosovës për projektligjin për Dhomën e Posaçme të Supremes u arrit një marrëveshje mes opozitës dhe pozitës.

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, ka propozuar që ky projektligj të jetë në rend të ditës në seancën e radhës, ndërsa theksoi se “gjatë javës do të takohemi edhe me grupet parlamentare edhe me deputetët.

Sipas tij, ky projektligj do të përfundojë brenda korrikut.

Ky propozim u mbështet nga deputetët e pranishëm në seancë.

Kryesuesi i kësaj seance, Xhavit Haliti bëri të ditur se mbledhja do të mbahet më 9 korrik.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.