Advertisements

Rezultatet e testit të maturës për nxënësit e shkollave të mesme,viti 2018

Sipas Ministrisë së Arsimit,Shkencës dhe Teknologjisë ,nesër do të ipen rezultatet e testit shtetror të maturës për nxënësit e shkollave të mesme.

Pai kjo ministri kohë më parë kishte njoftuar se për shkak të problemeve teknike dhe festave,publikimi i rezultateve të testit për këtë vit do bëhet nesër më 21 qershor 2018.
Në njoftim gjithashtu thuhet se maturantët të cilët nuk janë të kënaur me testin dhe rezultain ,kanë të drejtë ankese brenda tre ditë pune,ndersa publikimi i rezultateve nga ankesa do të bëhej me 27 qershor 2018.

Plotësim:Në nderkohë sot është njoftuar 73 përqind e nxënësve e kanë kaluar testin e maturës,dhe se sipas përgjegjsave kjo përqindje është ma e ulët se vitin paraprak porse është më real se ai i vitit të kaluar.Për shkak të parregullsive janë suspenduar 8 mbikqyrës ,dhe iu është marrë e drejta për ushtrimin e detyrës së njejtë.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close