Advertisements

Sëmundjet janë shpesh një konflikt midis personalitetit dhe shpirtit

Loading...

Gjendja shpirtrore e njeriut ndikon edhe në shëndetin fizik të tij.Në fakt sëmundjet thuhet se janë shpesh konflikt në mes të personalitetit dhe shpirtit.Prandaj egziston një listë e tërë e problemeve shëndetsore të cilat janë të lidhura me gjendjen shpirtrore të një personi.

Spiritualistët pohojnë se kur shpirti është në rrëmujë ose kur vuan, atëherë edhe i gjithë trupi vuan. Për të përmirësuar shëndetin tuaj dhe për t’i larguar disa probleme shëndetësore, trajtoni shpirtin tuaj.

Janë këto sëmundje që spiritualistët shoqërojnë me gjendjen psikiatrike të pacientëve:

-Ftohtja ndodh kur një person nuk mund të qajë.

-Dhimbja e fytit ndodh kur një person nuk mund të shprehë dhembje.

-Një stomak dhimb kur zemërimi nuk mund të dalë.

-Diabeti lajmrohet kur një person e mundon vetmia.

-Njerëzit trashenkur janë të pikëlluar nga pakënaqësia.

-Dhimbje koke ju mundon kur dyshimi rritet.

-Zemra “zbutet” kur kuptimi i jetës është i shterruar.

-Presioni në gjoks ndodh kur krenaria është skllavëruar.

-Tensioni i gjakut rritet kur frika juaj robron.

-Neurozat paralizohen kur fëmija i brendshëm është i egër.

– Ethet ndodhin kur trupi shfrytëzon kufijtë e imunitetit.

-Gjunjtë ju dhembin kur krenaria juaj nuk është përkulet.

– Kancer vret kur personi është i lodhur nga jeta.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close