Advertisements

SHKËLQIM I PLISIT #Poezi

Remzije Zekolli:


(Milaim…)
Kullave të dukagjinit
shtatin e rrite
Me shkëlqimin e plisit
e qefinin mbi kokë
Rrugëtoje udhës së etur
për Liri –
Dhe fjalën e besën
e fisit që kurr s’do ndalesh…
Duke luftuar për t’shtrejtin
Atdhe –
Për dritën Liri
kudo në Kosovën tonë
Këngën e pushkës
nuk e ndale dot
Në Drenicë
thure kurorë lirije
Pranë kullës së Azem Galicës
re theror…

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close