Advertisements

Sot dorëzohen pesë kallëzime penale ndaj Serbisë për krime lufte të kryera në Kosovë

Sot do të dorëzohen pesë kallëzime penale ndaj Serbisë për krime lufte,këtë do ta bëjë Grupi i Shoqërisë Civile për grumbullimin e dëshmive për krime lufte dhe përgatitjen e kallëzimeve penale kundër kriminelëve serbë gjatë luftës së viteve 1998/99.
Kallëzimet penale do të dorëzohen në ora 11:00, në Prokurorinë Speciale- të Republikës së Kosovës, respektivisht në Departamentin për krime Lufte që udhëhiqet nga koordinatorja për krime lufte, prokurorja speciale Drita Hajdari,njofton RTKLive.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close