Advertisements

Sot nis dezinsektimi në Gjilan

Loading...

Sot fillon me fazën e parë të dezinsektimit hapësinor, e cila përfshin qytetin, si dhe zonat përreth tij,me qëllim të shfarosjes së mushkonjave dhe insekteve tjera të bezdisshme për qytetarët.

Selami Xhemaili, Drejtori i Shëndetësisë ka njoftuar se kjo fazë e dezinsektimit do të bëhet nga ora 20:00 deri në 24:00 dhe do të zgjas tri ditë me radhë.

Gjatë kohës sa zgjat aksioni për dezinsektim, qytetarët t`i mbajnë të mbyllura bletët e tyre, në mënyrë që të mos kenë ndonjë dëm eventual nga preparatet të cilat përdorën për asgjësimin e mushkonjave dhe insektet tjera të dëmshme.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close