Advertisements

Srebrenica nuk e do vizitën e ambasadorit rus,një vendi i cili e mohon gjenocidin serb

Srebrenica nuk e dëshiron ambasadorin e një vendi që e mohon gjenocidin mbi burrat e këtij qyteti të cilin e kishin shkaktuar forcat serbe gjatë luftës sës Bosnies.


Ky ishte reagimi i Bordit Drejtues i Qendrës Përkujtimore Srebrenica-Potocari i cili vendosi të mohojë mirëseardhjen e delegacionit të Ambasadës Ruse në krye me ambasadorin Ivancov në Bosnie viizita e të cilit e planifikuar për sot Srebrenicës është anuluar .
“Vendimi për kufizimin e qasjes dhe mohimit të pritjes nuk u bë për shkak të personalitetit të ambasadorit Ivancov, por sepse ai do të përfaqësonte një shtet qëndrimet zyrtare të të cilit bazohen në mohimin e gjenocidit në Srebrenicë”, u tha në një deklaratë të Bordit Drejtues.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close