Advertisements

Vetëvendosje kundër një grupi uniteti të udhëhequr nga Thaçi

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Xhelal Sfeçla ka kundërshtuar idenë e Presidentit Thaçi, që të gjitha partitë politike në vend të krijojnë një grup uniteti sepse sipas tij, është e rëndësishme për të biseduar për procesin e dialogut me Serbinë.
Sfeçla tha se është e rëndësishme që në këtë grup mos të jetë Hashim Thaçi.

“Është jashtëzakonisht e rëndësishme që ne të bisedojmë për këtë proces, meqë është shumë i rëndësishëm, por po ashtu është e rëndësishme që në këtë grup mos të jetë Hashim Thaçi. Ne kemi një përvojë shumë të rënd në të kaluarën me të, me udhëheqjen e negociatave dhe me gjithë atë çfarë i ka sjellë vendit, sidomos dekadën e fundit… Unë kur përmenda përvojën e keqe që kemi me Thaçin, mendova në atë që ai është një person që assesi nuk mund t’i besojmë. Njeriu që po tenton ta kidnapoj këtë temë për të mirën e tij, me idenë e shtyrjes së arrestimi nga Gjykata Speciale nuk është për t’i besuar as për procesin e as për rezultatin final”, ka thënë Sfeçla.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.