Advertisements

Vo të skuqura me “sy”,kështu i bëni të shijëshme

Loading...

Për të fërguar një vo të përkryer ku e bardha e saj ngelet përreth atyre dy syve të mbetur nga i kuqi i vosë duhet të bëni këto veprime.
Ka një mënyrë për të zgjidhur këtë dhe garantohet që çdo herë të merrni vezën e përsosur me ” sy”.
Domethënë, vëni vezën në një enë të nxehtë dhe leni të piqet për dy minuta, derisa pjesa e fundit të jetë gati.

Pastaj derdhni në të një lugë uji dhe vendosni menjëherë kapakun.
Avulli do të ndihmojë që e baradha e vosë dhe e kuqja të dalin në mënyrë të përkryer të pjekur, dhe ju do t’i kurseni vetes spërkatje që janë të pashmangshme në rast se ju piqni vezë si kjo me “sy”.
Dhe rezultati? Gjithmonë do të jetë i njëjtë, e përsosur.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close