Advertisements

Vulinit i ndalohet hyrja në Kosovë,Serbia fajson Bashkimin Europian

Loading...

Përderisa organet kompetente të Kosovës ia kanë ndaluar hyrjen Ministrit të mbrojtjes së Serbisë në Kosovë,e ashtuquajtura Zyra serbe për Kosovën në Qeverinë e Serbisë ka dënuar vendimin e Prishtinës për të ndaluar atë.

Siç thuhet në një kumtesë të zyrës së Marko Gjuriqit, është e qartë se një vendim i tillë është bërë në koordinimin e Prishtinës dhe Shërbimin Evropian të Veprimit të Jashtëm për të poshtëruar Serbinë

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close