Advertisements

Amfilohije,zaptues i Kishës orthodoxe të Malit të Zi dhe një anti-shqiptar, ngre dolli me “Skenderbeun” dhe shqiponjën shqiptare

Loading...

Mitropoliti Amfilohije që ka titullin crnogorsko-primorski ,i cili faktikisht udhëheqë Kishën orthodoxe serbe në Mal të Zi,i cili njihet edhe si një serbomadh i papërmirsueshëm,dhe mohues i kombit dhe shtetit malazez,ka ngritur dolli me gotën e cila ka pasur të vizatuar shqiponjen dykrenare shqiptare.

Kjo nuk është ndonjë mahi interneti,por një fakt të cilin o ia ka ngulë,mysafiri i tij nga Shqipëria ose e kanë bërë me ndonjë qëllim tjetër ose nga pahiri!!!Një është e sigurtë ai atë ditë ngriti dolli me konjakun e mirënjohur shqiptar “Skenderbu”.

Atë ditë njoftohet se Amfilohije kishte në pritje mysafirin nga Shkodra ,një prift i kishës ortodokse atje, Nikola Petani, i cili erdhi në Petrovdan me besimtarët Se PC nga Shqipëria (Paska edhe të tillë në Shqipëri)në Metropolitanatin e Cetinjes i cili edhe ia solli “Skenderbeun” me gotat së bashku.Në të vërtetë prifti Petani shërben shërbimin në famullinë e Kishës Ortodokse Shqiptare në tempullin e lindjes së Krishtit në Shkodër.Çfarë kërkoi ose çfarë humbi një prift nga Shqipëria të një nacionalist i tërbuar serb,një perëndi e di,porse të nervozon kjo sjellje/Proinformacion.com


 

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close