Advertisements

Banka Gjermane për Zhvillim ,2.3 milion euro për Përmirësimin e rrjetit të Ngrohtores qendrore në Prishtinë

Loading...

Gjermania si një ndër donatorët më të mëdhenj në Kosovë ka dhënë edhe 2.3 milion euro “Përmirësimi i rrjetit të Ngrohtores qendrore në Prishtinë” (për zgjerimin e rrjetit të Termokosit).Në fakt sot do të nënshkruhet Marrëveshja për këtë ndërmjet Ministrisë së Financave dhe Bankës Gjermane për Zhvillim (KfW).
Marrëveshja do të nënshkruhet nga ministri i Finacave Bedri Hamza dhe drejtori i Zyres së KfW-së për Kosovë Rene Escheman, raporton RTKlive.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close