Advertisements

Ky njeri thotë se ka udhëtuar në ardhmëri dhe se nga atje ka sjellur një video

Qyky njeri po thotë se ka udhëtuar në hapsirë dhe kohë dhe se nga atje me vete mbrapa ka sjellë edhe një video e cila shfaqë realitetin nga ardhmëria.
Ne e dimë se ka përpjekje për krijimin e makinave për udhëtim në kohë si dhe filma të cilët shfaqin udhëtime të tilla por se ka një të vërtetë që vërtetë ka ndodhur nuk ka.

Por në një video bizare të shfaqur në kanalin e Youtubes Apex TV,një person i quajtuar Noa thotë se udhëton nëpër kohë ,dhe ka shfaqur pamje të pabesueshme për të cilat thotë se janë gjiruar në Las Vegas në vitin 2120.
Video e tij nga “ardhmëria” zbulon kerre fluturuese dhe shfaq pasojat e ngrohjes globale,këto ai i tregon në telefonin e tij derisa fytyra e tij është e mbuluar.
“Retë e kuqe janë ngrohje globale.Mund ti shihni gjithandej”,thotë Noa në video.Dhe shton se “më kujtohet se ishte shumë nxehtë.”

“Jam i sigurtë se po punojnë për këtë në ardhmëri”,mundohet ti inkurajojë të brengosurit.
Megjithëse për here të parë një dikush e dokumenton “udhëtimin në kohë”,video e tij nuk ka kaluar aq mirë tek shikuesit.Ata në përgjithësi kanë lënë komente negative,duke thënë se video duket si ndonjë animacion i thjeshtë 3D.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close