Advertisements

Më 15.Korrik në katunin Sefer mbahet tubimi tradicional “Takimi i vendlindjes”-2018

Loading...

Që nga iniciativa fillestare e vitit 2012 kur ishte formuar Këshilli inicues për formimin e shoqates,e cila pastaj do të merrej me organizimin e takimeve në vendlindje dhe me qështje të tjera që kanë të bëjnë me Seferët,janë mbajtur takime të përvitshme të rregullta – tradicionale si ”Takimet e vendlindjes” në katunin Sefer.

Edhe sivjet më datë 15.Korrik 2018 do të mbahet tubimi tradicional “Takimi i vendlindjes” në vendin e lindjes së legjendarit të kryengritjeve të mëdha shqiptare për liri,Idriz Seferi.
Takimi do të mbahet duke filluar nga ora 11:00 në vendin e njejt si viteve të kaluara./Sokol Rrahmani/Proinformacion.com

 


 

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close