Advertisements

Mentoli largues i erës së keqe të gojës,ndoshta jo!

Loading...

Nëse keni menduar se peperminti është freskues dhe ndikon në heqjen e erës së keqe nga goja ,mdoshta keni gabuar.

Megjithëse shumica e njerëzve konsiderojnë se çamçakëzat dhe bombonat me peperminte janë armë e duhur për të luftuar erën e keqe, është pikërisht peperminti që mund të përkeqësojë erën në mënyrë dramatike. Në fakt sapo të hiqet shija e mentholit, fryma përsëri mund të marrë një erë të pakëndshme, nëse jo edhe më keq se q’shte. Sipas ekspertëve, shumë produkte nga Mentholi për freskimin e frymëmarrjes mund t’ju dëmtojë më shumë sesa përdorimi. Në të vërtetë, shumë nga këto produkte përmbajnë sheqerna, të cilat janë në fakt ushqime bakteriale të pastra dhe ndërsa bakteret hanë sheqer, ka komponime të dëmshme sulfurike që shkaktojnë frymëmarrje të pakëndshme.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close