Advertisements

Nervozohet Vulin,kërkon nga Mali i Zi të mos dërgojë ushtarakë në Kosovë

Serbisë nuk i ka pëlqye fare diskutimi në parlamentin e Malit të Zi mbi dërgimin e dy oficerëve të këtij vendi në KFOR.Gjë e cila i ka bërë nervoz autoritetet e Qeverisë së Serbisë.
Ishte Ministri i mbrojtjes Vulin i cili duke reaguar në këtë mundësi kish thënë :”Vendimin e Malit të Zi për dergimin e ushtarakëve në Kosovë ,jo si përkrahje të sigurisë së serbëve por si mbështetje pavarësisë së Kosovës,nuk mund të jetë vendim të cilin ne e konsiderojmë si miqësore”.
“Më vjen keq që udhëheqja e Malit të Zi harron vazhdimisht se Serbia dhe populli i Serbisë dhe interesat e Serbisë ekzistojnë në Kosovë dhe Metohi”, deklaroi Vulin.

Deputetët e Malit të zi sot kanë diskutuar edhe për dërgimin e 40 anëtarëve të ushtrisë në misionin ndërkombëtar “Përkrahja e vendosur” në Afganistan dhe dy personel të KFOR-it në Kosovë, tha RTCG.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close