Advertisements

Programi zviceran Mbështetës për Ujësjellës dhe Kanalizim në Zonat Rurale

Do të mbahet ceremoni sot e nënshkrimit të Marrëveshjes financiare ndërmjet Ministrisë së Financave dhe Qeverisë Zvicerane: “Programi Mbështetës për Ujësjellës dhe Kanalizim në Zonat Rurale, Faza VI”.

Marrëveshja do të nënshkruhet nga ministri i Financave Bedri Hamza dhe ambasadori i Zvicrës në Kosovë Jean-Hubert Lebe, ndërsa pjesëmarrës pritet të jetë edhe Ministri i Zhvillimit Ekonomik Valdrin Lluka.

Zvicra është njëra nga mbështetëset më të mëdha në financimin e projektev infrastrukturore ,sidomos në mirëmbajtjen e ujësjellseve nëpër Kosovë.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close