Advertisements

Psikologu tregon se pas cilës moshë duhet lënë fëmijët të lahen vet

– Kur bëhet fjalë për pastrim të tërë trupit dhe flokëve, fëmija mund të filloje të mësoje se si funksionon vetëm rreth moshës gjashtë ose më herët, nëse ai tregon interes. Pritet që fëmija të jetë në gjendje të bëjë shumicën e gjërave me higjienë personale që nga mosha e gjysmë vjeçe,e nga shtatë vjeçe ai në mënyrë të pavarur mund ti bëjë këto ,kështu që prania e nënës dhe babait duhet të reduktohet. Megjithatë, ka situata kur prindërit duhet të përfshihen. Fëmija pastaj do të ftojë vetëm një prind për të cilin ai e di se ai mund ta ndihmojë atë, thotë psikologu.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close