Advertisements

Që nga sot të gjithë në grevë në administratën e gjykatave dhe prokurorive të Republikës së Kosovës

Me kërkesën për rritje të rrogave për 100 % të gjithë punëtorët e administratës së gjykatave dhe prokurorive të Republikës së Kosovës, nga sot do të hynë në grevë të përgjithshme.
Përvbeq kësaj kërkesa përfshinë rregullimin e statusit për rreth 2 mijë punëtoret e administratës .

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close