Advertisements

Ramushi i mjere para Branabiq

Loading...

Në Samitin e djeshem te vendeve te Ballkanit Perendimor qe u mbajt ne Londer, kryeministri(ja) e Serbise Branabiq shfrytezoj rastin qe te bej propagande ne dem te Kosoves me rastin e arrestimit te pese serbve te cilet u derguan ne gjykate per konsumimin e vepres penale te cenimit te rendit kushtetues te Republikes se Kosoves.

Sikur kryeministri i Kosoves Ramush Haredinaj te mos kishte kompleksin (bishtin me dere) se e acaron Listen Serbska e cila po e mbane ne qeverine e tij, ai ndaj kesaj propagande duhejnte reagonte qete, duke i kujtuar Branabiq se Policia e Kosoves ka arrestuar disa qytetare te Kosoves nen dyshimin e konsumimin e vepres penale dhe ata jane derguar para gjykates, dhe se Policia e Kosoves nuk vret foshnje, femij, gra dhe pleq sikurse policia dhe ushtria e Serbise, nuk dhunon gra, nuk ju ve zjarrin dhe nuk i plaçkite shtepite e serbve. Kryeministri i Kosoves e kishte rastin e arte ne dore qe t’i bente me dije Serbise se edhe me kushtin e nderprerjes se bisedimeve me Serbine ne Republiken e Kosoves do te fuksionoje rendi dhe ligji, dhe se Kosoves nuk i ngelet merak te bisedoj me perfaqesuesit politik te shtetit serb te cilet jane pjese e hartimit dhe realizimit te politikave gjenocidale kunder popujve jo serb te Ballkanit.


 

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close