Advertisements

Thjesht, si t’i shpëtoni vërshimit të bubrrecave

Loading...

Bubrrecat janë një problem gjatë muajve të verës ,pasiqë futen brenda nëpër shtëpi dhe vërshojnë deri edhe ushqimet nëpër kuzhinat tona.
Prandaj çdo zgjidhje për t’i larguar nga shtëpitë tona mirëpritet.Një përdoruese e rrjetit social Twitter , ka treguar për një zgjidhje praktike dhe të thjeshtë ,ku shumë persona e kanë parë këtë si një shpëtim.

“Bubrrecat e urrejnë shkumësin”, shkroi ajo në Twitter me një foto të bubrrecave që erdhën ]deri në linjë, por të cilën nuk e kalojnë. “Vizatoni një rreth me shkumës rreth gotës suaj me një pije të ëmbël ose edhe një kavanoz lulesh dhe nuk keni më nevojë të shqetësoheni për atë se brenda do hyjnë insektet”, shtoi ajo.

Këshilla e saj që nga ajo kohë është duke qarkulluar në internet, dhe qindra njerëz e falënderojnë atë dhe janë të etur tsa provojnë vetë atë. Shumë gra e quajtën këtë shpëtim. Duke postuar shembujt e tyre të suksesit me këtë metodë n[ luftimin e bubrrecave.


 

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close