Advertisements

Vetëvendosje në Gjilan me dy kandidat për kryetar të kësaj qendre

Loading...

Qendra e Lëvizjes Vetëvendosje! në Gjilan, ka përfunduar të gjitha procedurat e rregullta në përputhje me Statutin dhe Rregulloren për Zgjedhjet e Brendshme për kryetar të Qendrës, me c’rast që nga sot gjendet në fushatë zgjedhore për kryetarin e Qendrës.

Komisioni Zgjedhor Ad-Hoc i Qendrës ka verifikuar kandidaturat e dy kandidatëve, duke ia mundësuar atyre kandidimin. Kandidatë për kryetar të Qendrës së Lëvizjes Vetëvendosje! në Gjilan janë Nevzad Isufi dhe Ali Xhelili, nndërsa që nga sot e deri më 13 korrik, Qendra do të jetë në kohë fushate zgjedhore,njofton zëdhënësja e kësaj qendre ,Arbreshë Kryeziu Hyseni.

Zgjedhjet për kryetar të Qendrës do të mbahen më 15 korrik 2018.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close