Sot në Kaçanik do të përkujtohen dëshmorët e brigades 162

Sot në Kaçanik shënohet 20 vjetori i  Ditës së Dëshmorëve të Brigadës 162 “Agim Bajrami”.në këtë ditë ranë heroikisht në luftën e fundit në Kosovës Komandanti Agim Bajrami dhe bashkëluftëtarët e tij Besnik Begunca dhe Xheladin Kurtaj.

Ata, do të kujtohen sot në një akademi përkujtimore e cila do të mbahet në pallatin e kulturës “Xheladin Kurtaj” në Kaçanik.

Përveç kësaj kjo komunë do të bëjë zbulimin edhe të shtatores së dëshmorit Avdyl Durës si dhe do përkujtoj edhe bashkëluftëtarët e tij Ramë Beka dhe të tjerët.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close