Kryesia e Kuvendit,të hënën mbledhje me kryetarët e grupeve parlamentare ;Tema kufijt!

Të hënën nga  ora 8:00 mbahet mbledhje me kryetarët e grupeve parlamentare, ku do të shqyrtohet kërkesa për mbajtje të seancës së jashtëzakonshme për debat parlamentar lidhur me angazhimet e presidentit të Kosovës për përfshirjen e “shkëmbimit të territoreve” apo “korrigjim të kufijve” në dialogun në mes të Kosovës dhe Serbisë,ka vendosur Kryesisë së Kuvendit.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close