Advertisements

Droga që po i bënë njerëzit të ndjehen si Hulku dhe kërcejnë nga ndërtesa të larta

Njerëzit ndonjëherë marrin droga rekreative për të ikur nga realiteti, ose për t’u ndjerë mirë. Por një substancë që aktualisht po bëhet një “epidemi” në Britani të Madhe, sipas policisë në veri të Anglisë, po shkakton sjellje psikotike dhe të dhunshme.

Droga, e njohur si “pluhuri i majmunëve”, po përhapet në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar të veriut dhe thuhet se i bën përdoruesit të ndjehen sikur kanë forcë të pabesueshme të ngjashme me Hulkun dhe mund t’i bëjnë ato të veprojnë në mënyrë të rrezikshme – duke ngjitur ndërtesat dhe duke kërcyer nga lartësitë e mëdha. Është e njëjta drogë si “kripërat e banjës” të cilat kanë qenë të lidhura me raportet e “sulmeve të fytyrës-ngrënie” në SHBA gjatë viteve të fundit.


 

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close