Advertisements
Take a fresh look at your lifestyle.

Johannes Hahn pas votimit pozitiv të LIBE për vizat:Tani koha për të vendosur

Edhe Komisioneri për Zgjerim në BE, Johannes Hahn ka reaguar pas votimit pozitiv për liberalizim të vizave për Kosovën nga Komiteti i Parlamentit Europian.

Në një postim në twitter, Hahn thotë se votimi ishte shumë pozitiv.
“Shpresoj për një vendim të shpejtë të favorshëm dhe të meritur”, shkruan Hahn.

Loading...
Advertisements
You might also like

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close