Advertisements

Merdare-deri në dhjetë orë pritje në kolonë për të kaluar kufirin Kosovë-Serbi

Bashkatdhetarët tanë të cilët kanë qenë për pushime në Kosovë,tani kanë filluar t’u kthehen vendeve të tyre të punës dhe qëndrimit në botën perëndimore ,dhe ajo që atyre në njëfarë mënyre ua prishë këto pushime është pritja e gjatë në dalje ,ku si zakonisht pika kufitare në Merdare është më e ngarkuara ku pritjet anë nga 8 orë e 20 minuta deri në 10 orë.

ndërsa ,kolonat hyrëse janë 30-deri në 40 metra,ato dalëse janë 3500 metra.Pas Merdares,pika tjetër më e ngarkuar dalëse është ajo te Dheu i Bardhë me pesë orë dalje dhe30 minuta hyrje./Proinformacion.com

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close