Advertisements

NGA FJALORI I DISA POLITIKANËVE DHE ANALISTËVE SHQIPTARË VËREHET LEHTË QË NUK U DHIMBSEN TERRITORET E KOSOVËS, POR QË JANË TË TENSIONUAR MOS PO HUMB DIÇKA SERBIA!

Abdulla Mehmeti


Nga debati i fundit për përfundimin e dialogut për njohjen reciproke mes Kosovës dhe Serbisë, meqë qeveritë e këtyre të dy shteteve janë të vetëdijshme se kjo çështje është e përfunduar përballë projektit të madh gjeopolitik dhe gjeostrategjik i njohur si Ballkani Perëndimor, e që po bëhet realitet me hapa të shpejtë; po vërehet qartë pse u trazuan kaq shumë politikanë shqiptarë dhe të huaj, kaq shumë analistë dhe njohës të çështjeve të rajonit, diplomatë dhe studiues, ekspertë dhe sharlatanë nga mediat e sponsoruara prej shërbimeve të huaja sekrete.

Në fjalorin, diskursin politik dhe temperaturat e ngrituara të shumicës së politikanëve dhe analistëve shqiptarë, fatkeqësisht vërehet një dozë e madhe shqetësimi, edhe atë, jo për faktin se mos po humb territore apo interesa strategjike Kosova, por mos po rikthen ndonjë pjesë nga territoret e pushtuara të shqiptarëve aleati dhe miku i tyre strategjik, Serbia.

Kur nuk keni diçka për të thënë, nuk dini dhe nuk ju pyet askush, së paku heshtni mos u jepni materiale organeve të hetuesisë në të ardhmen, se edhe ashtu jeni me dosjet përplot me krime nga e kaluara!

(11 gusht 2018)


 

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close