Advertisements

Një trik dushi mëngjesi i cili përshpejton metabolizmin

Loading...

Për të përshpejtuar metabolizmin dhe për ti bërë ballë ditës ,apo siç thotë populli për t’u zgjue prej gjumit ,njerëzit pinë në të shumtën disa filxhan kafe.Por ka një trik tjeter i cili do t’ua zëvendësonte kafenë.
Pasi të bëni dushin e mëngjesit ,provone këtë trik forcues hidroterapeutik prej 90 sekondash ,i cili do t’ua kursente të pakten 1 nga filxhanet e kafes.

Vendosni dushin sa dtë jetë e mundur në të ftohtë (aq sa mundeni) dhe lëshojani ujin trupit ashtu për 30 sekonda. Në fillim, uji akull do të jetë pothuajse i padurueshëm , por do të mësoheni shpejt. Mos e bëni këtë papritmas, por shkoni me pjesët individuale të trupit dhe pastaj tërë trupin.

Pastaj vendoseni dushin në ujë të nxehtë dhe derdheni në trup për 30 sekonda të ardhshëm. Uji i ngrohtë zgjeron kapilarët, nxit qarkullimin, dhe stimulon tërë trupin.
Së fundi, vendosni përsëri dush në ujë të ftohtë dhe rrini në të për 30 sekonda.

Jo vetëm që do të jeni plotësisht të zgjuar dhe të jeni të përgatitur për të gjitha sfidat e ditës së re, por kjo metodë do t’ju ndihmojë të jeni më pak të stresuar, të forconi imunitetin tuaj, të rrisni aftësinë e trupit tuaj për të djegur dhjamin dhe për të përmirësuar gjendjen tuaj të përgjithshme.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close