Advertisements
Take a fresh look at your lifestyle.

Presidenti Thaçi komenton votimin pzitiv të LIBE për heqjen e vizave ,kosovës

Pasiqë Komiteti për Liritë Qytetare, Drejtësi dhe Çështje të Brendshme – LIBE, me shumicë votash ka rekomanduar liberalizimin e vizave për shtetasit e Kosovës presidenti Thaçi ka komentuar këtë vendim duke thënë se çdo herë e më shumë po i afrohemi vendimit final.

Ja postimi i plotë i presidentit, Hashim Thaçi në Facebook:

“Komiteti për Liritë Qytetare, Drejtësi dhe Çështje të Brendshme në Parlamentin Evropian, sot ka marrë një vendim tepër të drejtë, duke votuar pro liberalizimit të vizave për qytetarët e Kosovës.
Çdoherë e më shumë po i afrohemi vendimit final, shumë kohë të pritshëm, që t’u hiqet çdo pengesë e lëvizjes së lirë edhe qytetarëve tanë në zonën Shengen”.

Loading...
Advertisements
You might also like

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close