Advertisements

Nënshtrimi….!!!!!!!!!!! #Opinion

Shaban Demiraj


Sot, ju dha vula veriut të Kosovës nga personalisht, numri një i Serbisë, Aleksandër Vuçiç, i cili paska porositur e vënë një flamur gjigand Serb në digën e Ujmanit, pikërisht ,,aty ku na dhemb më së shumti”, duke i bërë me dije Hashim Thaçit dhe mbarë ,,elitës politike’’ të Kosovës se veriu i Kosovës do t’i bashkangjitet Serbisë.

Ky është rezultati i takimit të Hashim Thaçit ,,tinës’’ me kreun e Serbisë Aleksandër Vuçiç në Francë e New York. Poashtu sot, e tërë ,,elita politike’’ e Kosovës, ju nënshtrua presionit të Unionit të Europës, të njëjtës Europë e cila për të katërtën herë po copton një pjesë Shqiptare…. para syve tanë…. KU JENI VETERANË…?
JEMI POPULL I LIG ..!

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close