Pse macet iu lëpijnë?

Macet janë qenie sociale që e duan shoqërinë por iu duhet kohë ndonjëhere ta fitojnë besimin.

Ekspertët besojnë se macet lëpijnë dhe përkdhelen me njerëzit, por edhe macet e tjera, si një shenjë që ato u besojnë atyre dhe se ata kujdesen për to. Këto “puthje” mund të jenë një shenjë që macja juaj beson, se ajo është e lumtur dhe se ajo ndihet e sigurt në praninë tuaj.

Natyrisht, ekziston gjithmonë mundësia që lëkura juaj të ketë diçka të ëmbël nga vaktet e mëparshme që macja dëshiron t’i lëpijë.

Macet janë krijesa kurioze dhe kur u japin besim njerëzve, ata gëzojnë ]simpatinë dhe butësinë e tyre.

 

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close