Qeni Beni,i cili flet japonisht!

Qentë zakonisht s’flasin por ky yqen japonez ka thyer rregullat!Dhe edhe pse bëhet fjalë për njëren nga gjuhët që konsiderohet si më e vështira qeni e “flet” japonishtën!

Beni i cili i takon racës japoneze të qenëve,Shibu Inu ka mësuar ti flasë disa fjalë në gjuhen japoneze dhe ,normal që ato fjalë kanë të bëjnë me ushqimin.Ai e thotë “taberu” që në japonishte do me thënë “të ha”,ose hanbagu që mund të përkthehet si “pleskavicë”..

Shikone videon e më poshtme të postuar në twitter dhe ju mund të bindeni vet me talentin e qenit Beni!

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close