Advertisements
Take a fresh look at your lifestyle.

Area 51-Një video e pabesueshme e një Alieni që ishte në një laborator në bazën S4

Një video me alien e marrë nga një laborator mjekësor në bazen S4 në Papoose Lake pranë AREA 51 në Nevada po shkakton kërdi midis të përdoruesëve të internetit dhe UFO entuziastëve ,shkruan portali Alien Star.

Një subjekt anonim i cili u paraqit nën pseudonimin e Victor, publikoi një video të pabesueshme të një alieni që ishte në një laborator të dyshuar dhe spekulimet filluan të vërshojnë.

Sipas këtij zotriut misterioz , Victor, alieni ishte në bazën sekrete ushtarake S-4, një kompleks ushtarak sekret që ndodhej në një distancë të shkurtër nga zona legjendare Area 51.Pi

Loading...
Advertisements
You might also like

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close